polohrubá mouka
cukr
vanilkový cukr
prášek do pečiva
mléko
olej
vejce
Formu na bublaninu si vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. Do formy nalijeme těsto a poklademe ho vybraným ovocem.
Bublaninu pečeme cca 30 min v předehřáté troubě na 200°C.
Dobrou chuť. :-)
je v základu shodná s medovinou bylinnou, nicméně množství příměsí bylin a koření dosahuje pouze...
Mateří kašička je čistý včelí produkt s charakteristickou vůní a nakysle kořeněnou chutí. Je...
Je ryze přírodní produkt vyrobený čistým výkvasem z kvalitního medu. Medovina byla kvašena 4 roky.
Popis: Plně mrazuvzdorná rostlina. Pažitku pěstujeme pro duté, zelené listy silné aormatické...
je bohatá svým obsahem léčivých bylin a koření. Pomáhá uvolnit psychické napětí a přispívá k...
rém pro zvláčnění a dlouhodobou hydrataci pokožky. Budete překvapeni, jak snadno se krém...
Prodej rostliny Venkovní polokeř. Celoročně necháváme na slunném stanovišti. Rostlina na...
Jedná se o smíšený jarní med složený z nejrůznějších květů rostlin, bylin, ovocných stromů a...
Popis: Je 150-300x sladší, než řepný cukr. Jedná se o náhražku cukru. Stévie je v současné době...