175 gramů hladké mouky
100 gramů másla
1 žloutek
1 lžíce moučkového cukru
sklenice lemon curd
4 bílky
4 lžíce moučkového cukru
175 gramů hladké mouky
100 gramů másla
1 žloutek
1 lžíce moučkového cukru
sklenice lemon curd (použila jsem ten z Tesca, mají i např. v Marks and Spenser
lemon curd se ale samozřejmě dá připravit i doma
4 bílky
4 lžíce moučkového cukru
Takto připravený korpus dáme do předehřáté trouby a pečeme cca 15 min na 180°C. Poté sundáme ze středu zatížení a pečeme dalších cca 10 min – do zhnědnutí okrajů koláče.
zatímco se nám peče korpus, připravíme si sníh,
Na hotový korpus rozetřeme připravený lemon curd a nandáme na něj sníh. Pokračujeme v pečení cca 15 min na 135°C – do zrůžovění bílků.
Dobrou chuť
Gingo biloba je velice oblíbená rostlina. Má vynikající léčebné účinky, které jsou uschovány v...
Velmi lehké, rychle vstřebatelné. Obsahuje med + koenzym Q10 a další regenerační, zvláčňující a...
Popis: Oregano nebo-li dobromysl je trvalka dorůstající až 60 cm.Oregáno se pěstuje ze semen....
Pro Vaše vlasy velmi příjemný. Zdravé vlasy pohladí, poškozeným pomůže. Díky skvělé přírodní...
má opět svůj základ v medovině bylinné, tudíž je obohacena bylinami a kořením. Její...
Popis: Petržel setá, kadeřavá. Je to dvouletá rostlina. V prvním roce tvoří bohatou přízemní...
Jedná se o smíšený jarní med složený z nejrůznějších květů rostlin, bylin, ovocných stromů a...
Popis: Šedo - stříbrný keřík dorůstající výšky až 50 cm. Listy připomínají vůni kari koření. Ke...
je ryze přírodní produkt vyrobený čistým výkvasem jarních medů s převahou hlohu, akátu a řepky....